sopimusvalmistus

Sopimusvalmistuksella muovi- ja metallituotteet suunnittelusta valmiiksi myyntipakkauksiksi

Meille sopimusvalmistus tarkoittaa saumatonta yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Pdat on erikoistunut teknisten muovi- ja metallituotteiden sopimusvalmistukseen. Me hallitsemme myös teknisesti erittäin vaativien tarkkuusmuovituotteiden valmistuksen. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukonseptin tuotesuunnittelusta aina lopputoimitukseen asti. Suunnittelemme ja valmistamme sopimusvalmistuksella muovi- ja metallituotteet myös monikomponenttivalettuina.

Ruisku- tai painevaletut osat tarvitsevat usein jälkitöitä. Jälkitöitä ovat esimerkiksi erilaiset kokoonpanotyöt, insertoinnit, painatukset ja maalaukset. Suurimman osan jälkitöistä teemme omana tuotantona, osan alihankkijaverkostomme kautta. Hoidamme itse muun muassa kokoonpanotyöt, insertoinnit, ultraäänihitsaukset, liimaukset ja tampopainatukset. Maalauksen ja vesidippauksen (water transfer printing) hoitavat osaavat ja tarkkaan valikoidut yhteistyökumppanimme.

Pdat on sopimusvalmistaja - kaikki palvelut yhdestä paikasta

Vaikka hyödynnämme eri vaiheissa alihankkijoidemme erinomaista osaamista, asiakkaamme saa kaiken tarvittavan yhdestä osoitteesta, avaimet käteen -periaatteella. Rohkenemme väittää olevamme viimeisen päälle luotettava ja laadukas kumppani. Ammatillinen kokemuksemme ja intohimoinen suhtautuminen alaamme takaavat korkean laadun, luotettavuuden ja tehokkuuden. Meille sopimusvalmistus tarkoittaa saumatonta yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Asiakkaan tarve ratkaisee. Aina!

Toimitamme valmiit tuotteet ajallaan ja sovitusti pakattuina.

Toteutamme kaikki työt suunnittelusta jälkitöihin ja lopputoimitukseen juuri kulloisenkin asiakkaan tarpeiden mukaan. Näin voimme auttaa asiakasta valitsemaan parhaat tekniset ratkaisut huomioiden lopputuotteen materiaalin sekä tuotteen elinkaaren valmistusmäärän. Pdat haluaa olla arvokkaille asiakkailleen kokonaisvaltainen täyden palvelun sopimusvalmistaja. Ovatpa asiakkaat sitten globaaleja markkinajohtajia tai pieniä start up -yrityksiä. Toimitamme valmiit tuotteet ajallaan ja sovitusti pakattuina.

Pdat on asiakkailleen kokonaisvaltainen täyden palvelun sopimusvalmistaja.

Sopimusvalmistuksen etuja

  • Loppukokoonpanoon valmiit tuotteet
  • Joustava valmistus
  • Palvelut samalta toimittajalta
  • Laaja tuotepalveluportfolio
  • Kokonaisvaltainen palvelu

Sopimusvalmistuksella muovi- ja metallituotteet myös monikomponenttivalettuina.

Tarjoamme myös varastointipalveluita.

Katso lisää ruiskupuristuspalveluistamme.

Tutustu painevalupalveluihimme tästä.

Meillä on ratkaisuja sopimusvalmistuksen onnistumiseen

Pdat valmistaa laadukkaat ruiskuvaletut ja painevaletut tuotteet. Meiltä myös tuotesuunnittelu, muotit, tuotanto ja sen suunnittelu. Kokoonpano, pakkaus, varastointi, toimitukset.

Tarjoamme tukea tuotesuunnittelun alkuvaiheisiin ja ohjausta aina ensimmäisestä tuoteideasta toimitukseen asti.

Tiedämme mitä etsiä, joten tarjoamme asikkaillemme aina sopivat ratkaisut, joilla ehkäistään ongelmien syntyminen tuotannon eri vaiheissa.

Autamme valitsemaan sopivat materiaalit tuotteeseen. Pinnanlaatuja on monenlaisia ja meillä on paljon kokemusta pinnanlaatujen sopivuuksista eri tuotteisiin. Suunnittelemme myös päästökulmat, jakotasot, täyttöpisteet ja paljon muuta.

Muovisia sopimusvalmistustuotteita valmistuu Pdat tehtaalla Suomessa.
Pdat muovituotteiden sopimusvalmistusta suomessa

Heijastinpintoja valmistetaan. Tuotteita rivissä.

Valmistamme laadukkaita tuotteita asiakkaillemme sopimusvalmistuksella.

Ponsse kids toy
Pdat sopimusvalmistuksella valmis tuote myyntiin! Myös pakkaussuunnittelu, graafinen suunnittelu sekä painatus.

Innovaatiosta myyntimenestykseen – Näin muoviosien tuotekehitys ohjataan voittoreseptiksi.

Ruiskuvalukone tehtaassa
”Teemme jokaisesta hankkeesta tiekartan, jossa on selkeät portaat eri tuotantotavoille kysynnän kasvaessa. Näin asiakkaamme ei päädy ajamaan itseään umpikujaan menestyksen kynnyksellä”

Lue juttu meistä: https://www.tekniikkatalous.fi/kumppanisisallot/pdat/innovaatiosta-myyntimenestykseen-nain-ohjaat-muoviosien-tuotekehityksen-voittoreseptiksi/

Katso lisää kuvia tästä.

Pdat Oy

Pääskykalliotie 14
FI-21420 LIETO
Finland

Pdat Estonia OÜ

Peetri 11,
10415 Tallinn
Estonia

Pdat Sweden AB

Metangatan 1P
431 53 Mölndal
Sverige

Pdat UK Ltd

Midlands
UK & Ireland

Pdat HK Ltd, HQ office

Unit 08, 18/F TuenMun
Central Square
No 22 Hoi Wing Road
Tuen Mun, New territories,
Hong Kong

Julkaisu: The World of Products by Pdat Group 2024 (suomeksi)Publication: The World of Products by Pdat Group 2023 (in english)